4 NEPREHLIADNUTEĽNÉ TRENDY DÁMSKEHO JESENNÉHO ŠATNÍKA

Nastáva pravý čas odložiť plavky a letné šaty do krabice a opäť vytiahnuť huňaté svetre a ikonické jesenné kúsky. Jeseň je pre mnohých najobľúbenejším obdobím. Niet sa čomu diviť! Prináša so sebou množstvo farieb, možnosť experimentovať s rôznymi vrstvami a hľadať nové kombinácie. Tohtoročná jeseň sa opäť nesie na vlne módnych trendov, ktoré nám rozhodne nie sú ľahostajné. Je pravý čas predstaviť všetky odtiene jesene, ktoré budú dámam robiť v jesennom šatníku spoločnosť. Aké sú 4 hlavné neprehliadnuteľné jesenné trendy?

 

1. Riasenie všade, kam sa pozriete

Malé biele alebo malé čierne? Sukňa alebo šaty? Výber ponecháme vo Vašej kompetencii, ale mali by ste vedieť, že tento rok sú mimoriadne trendy riasené kúsky. Riasenie Vám môže pomôcť vyzdvihnúť Vaše silné stránky a dosiahnuť želaný efekt.

 

2. Dámsky kostým – symbol elegancie i ležérnosti

Kedysi bol pre nás synonymom biznis looku, dnes sa do celej situácie nebojíme zapojiť tenisky. Dámsky kostým hlási svoj triumfálny návrat na scénu a módne obecenstvo nemôže mať väčšiu radosť. Stavíte na pastelové farby alebo ostanete verná klasicky jesenným farbám? Počas jesene si zachovávajú miesto na výslní i čipkované detaily. Dajte šancu kombinácii čipkovaného topu s dámskym kostýmom.

 

3. Nesmrteľná pletenina

Dokážeme si jeseň predstaviť bez huňatých pletených svetrov, ktoré sú skvelou ochranou pred zlou náladou i nepriazňou počasia? Pravdepodobne nie! Pletenina si však nachádza svoje miesto v jesennom šatníku nielen na svetroch. Jej cieľom sú trendy šaty, ktoré skvelo pracujú s krivkami a zvýraznia pravú ženskú krásu.

 

4. Kardigány vládnu móde

Milujú ich celebrity. Milujú ich módne ikony. Všetci ich milujú. Kardigány sa tešia priazni tejto jesene ako kúsok číslo jedna, ktorý nesmie chýbať vo Vašom šatníku. Siahnite po zaujímavých vzoroch, zamerajte sa na výrazné farby. Dovoľte kardigánu zažiariť a stanete sa hviezdou jesene.